El mòdul prefabricat de lavabos existent al Camp Municipal de Futbol del Pla d’en Boet es substitueix per una nova edificació de 117,50 m² amb un itinerari accessible que comptarà amb sis lavabos, un d’ells adaptat. Les obres, que van començar el 8 de juliol, tenen un cost de 58.423,64€ i una durada aproximada de tres mesos. Aquest equipament esportiu municipal dona servei principalment al Club Esportiu Pla d’en Boet, a un equip d’esport adaptat així com a activitats de lleure esportiu universitari

Les obres per crear una nova edificació de 117,50 m² al Camp Municipal de Futbol del Pla d’en Boet que substituiran el mòdul prefabricat de serveis existent han començat. Aquesta actuació, amb un pressupost d’adjudicació de 58.423,64 €, està subvencionada per la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona i es preveu que tingui una durada de tres mesos.

Amb l’objectiu que aquesta edificació sigui accessible, es construirà una rampa i es desplaçarà l’armari de comptadors de forma que també es podrà fer la lectura de forma externa com aconsellen des de la companyia elèctrica. La façana de la nova edificació es farà amb obra vista amb els mateixos colors que els de l’edifici de vestidors existents.