Els fets han tingut lloc aquest matí en un domicili situat l’avinguda Torner i dues persones han estat traslladades a l’Hospital de Mataró

La Policia Local ha detingut aquest dilluns dos homes acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, un de lesions, un de detenció il·legal i un altre de tinença il·lícita d’arma. Les dues víctimes han estat traslladades a l’Hospital de Mataró.

Els fets han tingut lloc a les 10.45, a l’avinguda Torner 51. Els dos detinguts haurien accedit al domicili de les víctimes, una dona de 78 anys i un home de 79, després de picar al timbre i dir que coneixien el seu fill. Un cop dins del pis, haurien emmordassat i tancat la dona en una habitació i haurien agredit l’home amb un dispositiu de defensa elèctric.

Un veí, en sentir un soroll estrany i veure com es tancaven ràpidament les persianes del pis, ha avisat la Policia Local, que gràcies a la col·laboració ciutadana ha pogut identificar i detenir els dos sospitosos. Els agents han localitzat una bossa amb joies i 295 € que un dels dos arrestats havia deixat al costat d’un contenidor. En escorcollar l’altre detingut, han trobat que duia un dispositiu de defensa elèctric.

Els detinguts tenen 23 i 52 anys i són veïns de Barcelona i Rubí, respectivament. Tots dos tenen antecedents.

Es preveu que els dos detinguts passin demà a disposició judicial.