Desarticulen un grup dedicat al cultiu de marihuana que tenia quatre plantacions al Maresme i al Vallès Occidental. Els detinguts tenen entre 28 i 60 anys i són veïns de Mataró

Segons informe l’ACN, la Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana que tenia quatre plantacions al Maresme i al Vallès Occidental. Els agents han intervingut 3.236 plantes i 17,9 quilos de cabdells preparats per a la venda. Han detingut quatre persones i n’investiguen nou més pels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a organització criminal.

El grup, establert a Mataró, havia llogat cases aïllades a Dosrius, Sant Vicenç de Montalt i Llerona (Les Franqueses del Vallès). Això va permetre que poguessin realitzar la seva activitat de cultiu i transport de la marihuana sense aixecar sospites entre els veïns.

Al maig es van fer diverses entrades i registres a sis cases de diferents municipis i es van desmantellar quatre plantacions. A més de les plantes, es van intervenir 36.000 euros i tres vehicles d’alta gama.