Els fets van tenir lloc dimarts 9 de juliol i l’home va agredir un agent de la Policia Local

La Policia Local ha detingut aquest dimarts un home a qui s’imputa un delicte contra la salut pública, desobediència i resistència, i atemptat contra l’autoritat. Els fets van tenir lloc a les 19 h a la cantonada del carrer de Montcada amb el carrer de Rosselló, mentre es desenvolupava el dispositiu específic de vigilància contra la inseguretat que està realitzant la Policia Local en aquella zona. Els agents van demanar a l’home que s’aturés i aquest va fugir. En marxar, va llençar una bossa amb haixix i, quan la policia el va retenir, el detingut va agredir a cops de cap un agent, que va resultar ferit menys greu.

La detenció va originar una congregació de persones que increpaven als policies i va ser necessària la intervenció d’altres unitats de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra per restablir l’ordre públic.

El detingut té 20 anys i és veí de Mataró. El jutge l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.