Les samarretes, fetes íntegrament a Mataró, es podran comprar a partir d’avui al web botiga.lessantes.cat. El producte estrella de la Festa Major està fet el 100% a Mataró (disseny, producció, estampació) amb l’empresa tèxtil Massana (i la col·laboració de Texknit i Estampados Jiménez), i té com a imatge principal un dels elements que l’artista Jaume Simon va il·lustrar al cartell de Les Santes d’enguany, el castell de focs.

S’han fet quatre models diferents: màniga curta unisex, tirants infantil, tirants d’adult i màniga curta de dona. Els preus són 8,5 euros la samarreta infantil i 10,5 euros la samarreta d’adult.

Les comandes fetes per Internet es podran recollir a la botiga de Les Santes ubicada un any més a Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró (passatge de Can Marfà, 1) a partir del dia 16 de juliol a les 10 h del matí.

A la botiga de la Festa Major hi podem trobar també els gots solidaris de Les Santes, el barret i el mocador de l’escapada, el CD Sons de Festa. Les Santes Festa Major de Mataró obra de La Coixinera i Músics de Mataró, i les reproduccions de goma d’en Robafaves, la Geganta, la Toneta (nova d’aquest any), el Drac, la Momerota i l’Àliga.

Els horaris d’obertura de la botiga són del 16 al 20 de juliol de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h; del 21 al 29 de juliol de 18  a 20.30 h. Quan s’obri la botiga física encara es podrà fer compres en línia per estalviar cues i les comandes fetes a través del web es podran recollir l’endemà del dia que es faci la compra.

Una vegada més s’instal·larà una minibotiga a la plaça de Santa Anna del divendres 19 al dilluns 27 de 18 a 21 h i el diumenge 21 de juliol també romandrà oberta d’11 a 15 h durant la Diada Castellera.

El dimecres 17 i el dilluns 22 de juliol de 18 a 20.30 h l’artista Jaume Simon signarà els cartells de Les Santes.

Podeu comprar els productes de Les Santes aquí.