El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja es desplaça a la platja del Varador de Mataró el 5, 6 i 7 de juliol. Mataró es consolida com una de les seus habituals dels circuit, acollint els darrers anys alguna de les proves així com la gran final estival de platja l’any 2016.

En el cas de Mataró, la competició a la platja s’iniciarà divendres 5 de juliol amb la celebració del campionat sub-15 i sub-17, masculí i femení. Primera prova d’aquestes categories aquesta temporada i que servirà per veure en acció les parelles que opten a formar part de les Seleccions Catalanes que participaran al Campionat d’Espanya de la categoria.

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour començarà dissabte al matí amb la fase prèvia, i s’allargarà fins diumenge a la tarda amb la celebració de les finals. La final femenina es jugarà a les 18 hores i la masculina a les 19 i es podrà seguir en directe per la web del canal Esport3 de Televisió de Catalunya. Fins al moment han participat al circuit un total de 280 parelles, 140 per categoria, pel que la mitjana d’assistents és de 56 inscripcions per seu.

Les inscripcions per participar a la prova de Mataró estaran obertes fins dijous al migdia. A dia d’avui hi ha confirmades diverses parelles entre les que destaquen la formada per la maresmenca Ester Ribera i la grega Lia Merteki, actuals campiones de Catalunya i que ja van quedar primeres a la primera prova disputada a Badalona. En el quadre masculí, han confirmat la seva assistència a Mataró Lluís Badosa i Felix Ferrarini, així com Agustín Correa i Ferran Serra. Badosa ha estat campió d’Espanya de Vòlei Platja i també campió de Catalunya, a més, va ser el campió de la prova de Lloret amb Fran Plaza. Agustín Correa i Ferran Serra, són habituals del circuit de vòlei platja i van ser els guanyadors de la prova del Masnou.

La passada edició Mataró va ser la seu de la cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja i va coronar com a campions a Yamil Yanes i Gerard Aguilà, en categoria masculina, i a Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, en la femenina. En aquella ocasió van participar a la prova un total de 63 parelles, 28 en categoria masculina i 35 en la femenina.