Vermut Musical co-organitzat entre Casa de la Música de Mataró i l’Associació veïnal de la Llàntia

Els Vermuts Musicals, cita musical dels diumenges al migdia, estaran de vacances des del 14 de juliol i fins al setembre. Abans però, encara queden dos diumenges de vermut!

Cueva Mapache:

El penúltim vermut de la temporada estarà protagonitzat per Cueva Mapache, un nou grup format per quatre músics de llarga trajectòria que acaba de publicar de forma auto-editada el seu primer LP, “BRAVO”. El disc està format per 10 temes propis d’influència rock’n’roll i rockabilly, de ritmes frescos i enèrgics.

Amb la Núria Vila i l’Edu G al capdavant del projecte, i acompanyats per Ferran Jaumira a la guitarra elèctrica i Manel Priego a la bateria, ens oferiran un directe on reinventaran les cançons del disc íntegrament, i on també recuperaran algunes versions d’artistes de l’època dels 50s i inici dels 60s.

Vermut Musical:

Un Vermut Musical és l’excusa perfecta per anar a prendre una birra amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a més, amb música!

Els Vermuts Musicals són una proposta de Casa de la Música de Mataró i de les Associacions de Veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de Mataró amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i qualitat.

Aquest Vermut Musical forma part del programa en honor al dia internacional de l’orgull LGTBI (28J)

Dia: 30 de juny

Hora: 12.00h

Lloc: Plaça Tinet Florentí Serra

Pàgina web: https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/vermut-musical-amb-cueva-mapache/_c:2384,_h:2/