Els cinc grans eixos d’aquest document són l’emancipació, la transformació, el benestar, el territori i la referencialitat. Un document que s’ha resumit en un vídeo que es presentarà en el transcurs d’un acte a la Biblioteca Antoni Comas on hi haurà la presència del grup de ball D’oo Wap (@doowapdancecompany), el periodista i gamer Roc Massaguer (@outconsumer), la cantant Suu (@tontaca18) i el ballarí de Break Dance Ivan Sier (@ivansier). L’acte, que se celebra el 20 de juny a les 18.30 h, també donarà el tret de sortida de la nova imatge de Joventut així com la posada en marxa d’un compte d’Instagram i Facebook

El Pla Jove X Mataró 2018-2022, aprovat a l’abril del 2018 per Junta de Govern, és una eina de treball transversal i de ciutat, que vol superar la lògica de les polítiques sectorials i proposa respostes en clau integral perquè els joves puguin desenvolupar la seva vida d’una forma autònoma i lliure com a base de la ciutat del futur. Lluitar contra l’atur, l’accés a l’habitatge, l’educació, la cohesió social, la transformació, el benestar, el territori i la referencialitat són els eixos bàsics d’aquest document que s’han resumit en un vídeo que es presentarà el dijous 20 de juny, a les 18.30 h, a la Biblioteca Antoni Comas.

Durant l’acte també hi haurà les actuacions de la cantant Suu (@tontaca18) i dels ballarins de la companyia D’oo Wap (@doowapdancecompany) i el break dancer Ivan Sier (@ivan.sier) i la xerrada del periodista i gamer Roc Massaguer (@outconsumer). Tots ells, que utilitzen les xarxes socials i són joves mediàtics, participaran en una tertúlia per parlar sobre aquests nous mitjans i com serveixen per difondre els seus missatges, els seus balls i les seves idees. Un entorn on es presentarà la nova imatge de Joventut així com el nou compte d’Instagram @mataro_jove i de Facebook @MataroJove