Les obres a la Piscina Municipal començaran el 22 de juliol, aprofitant el període de tancament habitual de l’estiu, i està previst que finalitzin a mitjans de novembre. Es canviarà el sistema de climatització, s’instal·larà una nova sauna i es canviaran les rajoles del vas gran així com es faran altres tasques de manteniment i millora perquè aquesta instal·lació esportiva, que farà el 50è aniversari durant el 2019, reobri amb més confort

La Piscina Municipal celebra 50 anys durant el 2019 però abans tancarà per millorar diversos aspectes com el sistema de climatització, una actuació poc visible però que millorarà el confort dels usuaris que actualment són més de 3.500 entre abonats, cursetistes i escolars.

Des de l’1 de setembre fins la reobertura de l’equipament esportiu els abonats i cursetistes poden traslladar la seva activitat al Centre Municipal d’Esports El Sorrall. Des de la Piscina Municipal s’ha informat a totes les persones usuàries de les condicions d’ús de l’esmentat equipament i qui tingui interès, s’ha d’adreçar a la recepció de la Piscina Municipal.

Pel que fa a les escoles que utilitzen la Piscina Municipal, es farà un calendari especial per al curs 2019-2020 i el servei Esportiu Escolar de Natació s’iniciarà un cop finalitzades les obres. A fi que aquest tancament afecti per igual a aquell alumnat que fa els cursets en quadrimestres, enguany es dividirà el curs a partir de la reobertura de la instal·lació.

Les obres de climatització, s’han adjudicat a l’empresa Energrup Bio Renovables, S.L. per un import de 92.100,26€. L’actuació principal consistirà en canviar l’actual sistema de climatització insuficient per mantenir les condicions de temperatura i humitat que estableix la normativa de piscines actual per garantir el confort dels usuaris en la zona de vasos de piscina. Aquesta renovació ha provocat la reordenació de les instal·lacions de la sala tècnica amb el canvi de canonades, nous tancaments, portes i la modificació de la instal·lació dels bescanviadors, entre d’altres actuacions.

Durant l’aturada també s’aprofitarà per fer altres inversions així com tasques de manteniment necessàries com la instal·lació d’una nova sauna que substituirà a l’actual, actuacions en el revestiment del vas gran de la piscina i a les zones de dutxes.

Un cop finalitzin les obres, la Piscina Municipal celebrarà el 50è aniversari amb una jornada de portes obertes i un seguit d’activitats durant tota la temporada fins al juliol del 2020.