Segons publica El Periódico de Catalunya, aquest diumenge a la nit ha aparegut en un pis de Mataró una jove, el cos de la qual es va localitzar a les 22.00 hores

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’una menor el cadàver de la qual que va aparèixer aquest diumenge a l’interior d’un pis de Mataró, segons ha avançat la Cadena Ser.

La policia catalana ha confirmat que a les 22.00 hores d’aquest diumenge es va rebre l’avís de la presència del cadàver de la menor en un apartament. Segons aquestes fonts, es tracta d’una mort violenta. La Cadena Ser assenyala que la jove presentava ferides d’arma  blanca.

Segons ACN que ha parlat amb diversos veïns han explicat que es tracta d’una família russa i que la mare hauria marxat al seu país fa un parell de dies, quedant-se la noia amb el seu germà, que és més gran.

La comissió judicial de guàrdia de Mataró, formada per una magistrada, una lletrada, el fiscal i el forense, es va traslladar diumenge a l’habitatge per procedir a l’aixecament del cadàver. El cas l’investiga el jutjat d’instrucció número 3 de Mataró i està sota secret, pendent de l’informe d’autòpsia.

Aquest dilluns molts mitjans s’han apropat a l’immoble.

Comunicat oficial del Consistori de Mataró

Aquest mati de dimarts ha sigut convocada a la premsa per llegir un comunicat desprès de la Junta de Portaveus Extraordinària que s’ha celebrat. En ella ens indica textualment :

“L’Ajuntament lamenta profundament la mort de manera violenta d’una menor que va ser trobada al seu domicili el passat diumenge.

Manifestem el nostre rebuig davant qualsevol tipus de violència exercida contra les persones i en aquest cas estem encara més consternats perquè la víctima és una menor.

La violència, sigui quina sigui, és una vulneració dels drets humans, i més enllà de la injustícia i la crueltat, és un impediment per assolir la convivència i el dret de la ciutadania.

Confiem en la ràpida resolució d’aquest cas que està sota secret de sumari i que investiga el cos dels Mossos d’Esquadra.

El Consistori s’uneix al dolor de la familia i dels amics de la víctima i es posa a la seva disposició per oferir-los serveis de suport psicològic i acompanyament en el dol.

Per manifestar el nostre rebuig per la mort tràgica de la jove, convoquem als ciutadans i ciutadanes a participar en una concentració aquesta tarda a les 18:30 h, davant de l’Ajuntament”.