Cada 21 de juny se celebra arreu d’Europa el dia de la música. Un dia per homenatjar el quart art en totes les seves formes; escoltant, interpretant i vivint la música.  A Mataró, aquest divendres i dissabte, els carrers s’ompliran de música perquè tot aquell que s’animi a passejar pel centre de la ciutat pugui gaudir de ritmes, lletres i melodies

Al centre hi haurà repartits fins a 9 punts musicals actius en funcionament durant la tarda de divendres 21 (de les 17.00h a les 20.30h) i tot el dissabte 22 (de 10.00h a 13.30h i de 17.00h a 20.30h).

Aquests punts compartiran l’essència musical, però les activitats que s’hi faran seran ben diferents. Hi haurà tastets d’instruments, un taller de percussió, un taller de música electrònica i concerts en directe de grups locals.

Els punts musicals de divendres i estaran ubicats a Plaça Santa Maria, Plaça Gran, Plaça Xica (Carrer na Pau), Plaça Xica (Carrer d’en Xammar), La Riera (Carrer d’en Pedro), La Riera (Ajuntament) i La Riera (Carrer d’en Pujol).

Els punts musicals de dissabte estaran ubicats a Plaça Santa Maria, Plaça Gran, Plaça Xica (Carrer na Pau), Plaça Xica (Carrer d’en Xammar), La Riera (Carrer d’en Pedro), La Riera (Ajuntament), La Riera (Carrer d’en Pujol), Carrer Barcelona i Plaça Santa Anna.

Aquesta activitat està organitzada des de la Casa de la Música de Mataró, projecte compartit per l’Institut Català d’Empreses Culturals, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona,  l’Ajuntament de Mataró i Visualsonora.