L’obra es representarà el 7 de juny, a les 20 h, al Centre Cívic Pla d’en Boet. Aquest projecte, impulsat pel Servei d’Igualtat i Ciutadania amb la col·laboració de l’Aula de Teatre i la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïns de Pla d’en Boet, fa quatre anys que es va posar en marxa amb l’objectiu d’enfortir el potencial de les dones que hi participen, involucrar-les en la presa de decisions i fer-les protagonistes de la seva trajectòria vital

La representació de l’obra “He nascut dona” és la cloenda del quart curs del taller de teatre “Dones en acció” que s’ha realitzat del 3 d’octubre del 2018 fins al 29 de maig del 2019. Sota la direcció d’Enric Domingo, l’obra gira al voltant de quatre personatges amb canvis radicals a les seves vides i les seves emocions internes, obstinades cadascuna a prendre una decisió. Una lluita interna on guanya l’apoderament i la capacitat de sentir-se dona. Les actrius són: Katy Cejudo, Ángeles González, Xènia Faerber, Lorena Pérez, Glòria López, Isabel Merchán, Loli Merchán, Remei Merchán, Eva Calderón, Antonia Baez, Lola Sánchez, Aida Regi, Montse Torres, Carmen Prieto, Júlia Ferreres, Fina  Carballo, Carme Cabot, Pietat Viana, Marga Riera i Núria Ibran.

Aquest projecte es va iniciar fa 4 anys i reuneix dones de tota la ciutat al voltant de les diferents tècniques teatrals amb l’objectiu de  treballar amb elles a través d’una disciplina artística que permeti enfortir el seu potencial, involucrar-les en la presa de decisions i fer-les protagonistes de la seva pròpia trajectòria vital.

Aquest espectacle poètic, teatral i visual de creació col·lectiva està inspirat en poemes de Gioconda Belli i amb músiques de Mike Olfield i es podrà veure el 7 de juny, a les 20 h, al Centre Cívic Pla d’en Boet.

Entrevista a “El Tren de los Sueños” de Radio La Veu