Aquest divendres 7 de juny a les 19 hores al Centre Cívic de Rocafonda de Can Noé podreu gaudir d’una xerrada amb Jordi Merino, doctor en Sociologia i veí del barri de Rocafonda. El titol de la Xerrada és “Comarques Riques, barris vulnerables (Rocafonda?”

Ens diuen desde l’Associació veïnal de Rocafonda que parlar de Rocafonda, sovint és parlar de problemes d’habitatge, pisos en mal estat, de desnonaments, d’ocupacions, de tràfic de droga, problemes de convivència veïnal i un munt de problemes més…

Perquè és cert…tenim bona part d’aquests problemes, que no són més que la concentració en una zona més pobra que altres de la ciutat, de situacions difícils, fruit d’una societat massa injusta, desigual i, el que és pitjor, sovint molt cega per copsar la transcendència social d’aquestes problemàtiques, que a tothom afecten.

Però a Rocafonda hi volem lluitar…volem aprofitar totes les fortaleses –també son moltes, sovint amagades- que tenim en un barri multicultural, jove i amb il·lusió de millorar el seu entorn.

En Jordi Merino i Noè, des de fa anys, ens ajuda en aquest repte, és constant, treballador, savi, un home que estima i viu a Rocafonda i que ara és el responsable del nostre Pla d’Actuació Integral…

I…aquest divendres parlarà, ens explicarà com veu un barri vulnerable en una comarca rica…

I…també parlarem nosaltres amb ell, en un debat que volem ple d’optimisme i reflexió..