Els dos propers caps de setmana tindrem billar de qualitat al local del Club Billar Mataró, amb les modalitats de 3 bandes i Quadre 47/2

El passat dissabte a les instal·lacions del Club Billar Mataró es va jugar la fase de qualificació a la modalitat del Quadre 47/2 de la categoria 2a “A” que dóna opció per jugar la final. El nostre representant Eugenio Sanchez, no va tenir la sort de guanyar la segona partida que ja li donava opcions per ser un dels 8 finalistes. Es va viure en gran ambient billarístic amb jugadors de tot Catalunya. La final és jugarà el dia 16 de juny a la seu del Club Billar Mataró. Des del club fan una crida a la ciutadania de Mataró per anar a gaudir d’una gran final.

Per altra part l’equip representant del Club Billar Mataró “A” de 3 Bandes, va jugar a Sant Adrià, la 3 ronda de la Copa de Catalunya amb el C. B. Barcelona “A” i el Sant Adrià “A”. Els jugadors Joan Bravo, Francisco Vicario i Joaquim Andres, no van poder contra els dos equips del Barcelonès.

Dissabte 8 de juny a les 16 hores hi haurà la primera prèvia de 3 bandes de 3a Categoria. Al Club Billar Mataró jugarà Rafel Salazar, campió de Catalunya d’aquesta mateixa categoria de fa dues temporades. Diumenge 9 a les 10 hores es jugarà al club l’equip de les 4 modalitats de l’amistat amb el C. B. Canet de Mar. A falta de dues jornades per acabar hi ha opcions que l’equip quedi subcampió.