La 22a Nit de la Solidaritat de Mataró se celebrarà el proper 21 de juny, a les 20h, al Foment Mataroní amb la conferència a càrrec del periodista i cineasta, Albert Solé i Brucet. Després de la conferència “Accés a l’aigua, hem millorat?”, es projectarà el documental “El somni de l’aigua” del mateix Albert Solé. El 18 de juny es projectarà, a les 20h, el film “Lion” i les biblioteques dedicaran l’Hora del conte a històries sobre l’aigua

El Foment acollirà el divendres 21 de juny la 22a Nit de la Solidaritat organitzada per l’Ajuntament de Mataró i el Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i 5 Mil·límetres, Biblioteques de Mataró, Casal Aliança, Centre de Normalització Lingüística del Maresme, Foment Mataroní i Mataró Audiovisual. L’accés a l’aigua és el tema de reflexió central d’aquesta edició.

El documental “El somni de l’aigua” del periodista i cineasta Albert Solé i Brucet centrarà la 22a Nit de la Solidaritat on es projectarà. A través dels infants, aquest film mostra com afecta l’aigua en cinc punts diferents del planeta. Abans de la projecció, el mateix autor farà la conferència “Accés a l’aigua, hem millorat?”.

El 18 de juny, al Foment Mataroní a les 20 h, es podrà veure el film “Lion” dels germans Luke i Garth Davies que explica la història de Saroo Brierley, un nen que és adoptat per una família australiana després d’haver-se perdut pels carrers de Calcuta. Aquest nen, quan es fa gran, tornarà als seus orígens per intentar trobar la seva família biològica. La projecció del film comptarà amb la presentació i col·loqui a càrrec de Jesús Gonzàlez, membre de la Taula de Cinema.

Els dies 4 i 5 de juny, les hores del conte de la Biblioteca Pompeu Fabra i Antoni Comas es dediquen a l’aigua.

L’entrada a totes les activitats és a canvi de portar aliments (farina, cereals, sucre i llet…) que s’entregaran a la campanya de Creu Roja de Mataró.