La cinquena edició del programa, cofinançat per la Fundació TecnoCampus i pel Banc Sabadell, dona als estudiants universitaris l’oportunitat de cursar un any en països com Xile, Taiwan, Brasil, Argentina, Corea del Sud o els Estats Units. Les beques On The Move permetran a 18 estudiants del TecnoCampus fer estades a universitats de fora de la UE

Divuit estudiants van rebre divendres passat, de mans del director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, i del conseller delegat de Sabadell Consumer Finance, Miquel Costa, les beques On The Move, que els permetran fer estades en universitats de països de fora de la Unió Europea el proper curs.

Les beques són una iniciativa del TecnoCampus, i enguany arriben a la 5a edició. Formen part de l’estratègia d’internacionalització i foment de la mobilitat dels estudiants, un dels pilars del estudis universitaris al TecnoCampus. Permeten als estudiants sufragar parcialment les despeses de l’estada en universitats de països tan llunyans com Estats Units, Xile, Taiwan o Corea del Sud, i amb les quals el TecnoCampus té signats convenis bilaterals. Totes elles queden fora de l’abast del programa Erasmus+ (Europa).

Les beques On The Move estan dotades amb 1.000 euros cadascuna, que aporten a parts iguals Sabadell Consumer Finance, de Banc Sabadell (entitat patrocinadora), i la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme. S’atorguen d’entre tots els sol·licitants als divuit estudiants amb les millors notes mitjanes.

Aquest any, les universitats i estudiants que hi faran estades són: Tecnológico de Monterrey, Mèxic (Claudia Faraudo, Sergi Jordi Jiménez, Mariona Codina i Guillem Ayter); Universidad Mayor, Xile (Guillermo Francisco, Guillem Baena, Marina Guisasola, Jaume Masnou, Marta Molés i Carla Piqueras); Universidad Argentina de la Empresa (Ana Garcia i Chiara Lopedote); FengChia University, Taiwan (Raquel Viña i Laia Álvarez); Universidad Autónoma del Sur, Xile (Ferran Collado); Ajou University, Corea del Sud (Arnau Perramon); University of Fortaleza, Brasil (Alejandro Lucena); National University, Estats Units (Carlota Bufí).