La preinscripció per als Cicles Formatius de Grau Mig (17) i per als Cicles Formatius de Grau Superior (17) finalitza el 21 de maig i el 5 de juny, respectivament. L’oferta a Mataró per al curs 2019-2020 és de 34 cicles de 24 famílies diferents que es poden cursar a l’INS Miquel Biada, Freta, Escola Pia Santa Anna, INS Alexandre Satorras, INS Thos i Codina i a l’INS Josep Puig i Cadafalch. Tota la informació sobre la Formació Professional (FP) es pot trobar al web www.estudiaramataro.cat

La Formació Professional (FP) és el conjunt d’ensenyaments que donen a l’alumnat la formació necessària per poder exercir la professió que tria. L’oferta a Mataró per al proper curs, el 2019-2020, és de 17 Cicles Formatius de Grau Mig i 17 de Grau Superior. Respecte el curs passat, s’oferta un nou Cicle Formatiu de Grau Mig en Carrosseria a l’INS Miquel Biada.

 

La preinscripció per als Cicles Formatius de Grau Mig és fins al 21 de maig i la dels Cicles Formatius de Grau Superior és fins al 5 de juny. Les famílies interessades van poder rebre la informació a la Setmana de la Informació i Orientació Professional (SIOP) que es va organitzar el mes d’abril. El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica de la preinscripció s’acaba amb l’enviament del formulari i no s’ha de presentar cap còpia al centre ni tampoc cap documentació d’identificació de la persona sol·licitant ni de l’alumne. També hi ha una altra opció per a les persones que no puguin utilitzar la sol·licitud electrònica. En aquest cas cal imprimir el formulari del mateix web, fer la preinscripció i signar el comprovant i presentar-lo, junt amb tota la documentació acreditativa, al centre demanat en primera opció dins el termini establert.

L’oferta concreta per al curs 2019-2020 és la següent:

Cicles Formatius de Grau Superior

GS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

GS Administració i Finances

GS Automatització i Robòtica Industrial

GS de Metal·lotècnia CNC-CAM/CAD-3D Programació en producció de la fabricació mecànica

GS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

GS Desenvolupament d’Aplicacions Web

GS Ensenyament i Animació Socioesportiva

GS Fabricació de Productes Farmacèutics, Biotecnològics i Afins

GS Gestió de Vendes i Espais Comercials

GS Higiene Bucodental

GS Integració Social

GS Laboratori Clínic i Biomèdic

GS Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat

GS Màrqueting i Publicitat

GS Mecatrònica Industrial

GS Projectes d’Edificació perfil decoració i rehabilitació

GS Educació Infantil

 

 Cicles Formatius de Grau Mig

GM Activitats Comercials

GM Activitats Comercials, perfil professional Moda

GM Atenció a Persones en Situació de Dependència

GM Carrosseria (Nou!)

GM Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural

GM Cures Auxiliars d’Infermeria

GM Electromecànica de Vehicles Automòbils, perfil vehicle híbrid i elèctric

GM Emergències sanitàries

GM Farmàcia i Parafarmàcia

GM Gestió Administrativa

GM Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques

GM Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo

GM Manteniment Electromecànic perfil mecanitzat

GM Obres d’Interior, Decoració i Rehabilitació

GM Operacions de Laboratori

GM Perruqueria i Cosmètica Capil·lar

GM Sistemes Micro Informàtics i Xarxes

Curs específic per a l’accés als cicles de grau mitjà