La programació de la tardor de la Temporada Músiques Tranquil·les

La Temporada de Músiques Tranquil·les presenta una proposta d’estils variats per a la tardorde 2019.

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Cada primer dijous de mes descobreix grans músics mentre sopes les tapes del bar d’El Casal al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!

Un espai amb personalitat pròpia que vol trencar la barrera entre el públic i els músics, on es dona cabuda a col·laboracions amb les escoles de música i artistes locals que s’encarreguen de fer la prèvia al concert.

La col·laboració amb el bar El Casal fa possible una nit rodona: bona música i bon menjar. Preus assequibles i tracte familiar, un espai per a deixar enrere les preocupacions i arribar al final de la setmana amb un somriure.

Les entrades per a les membres de la comunitat es poden comprar per 8€. Per a ser membre de la comunitat només cal registrar-se al web. El preu d’entrada anticipada és de 10€, o 15€ amb el sopar inclòs. El sopar inclou un entrepà o tapa gran i la beguda. El preu de l’entrada a taquilla és de 13€. La venda anticipada stàdisponible a través del web o bé a les oficines de Cultura Mataró.

 

El proper dijous dia 6 de juny tenim la última cita abans de l’aturada d’estiu, serà la presentació del segon treball d’Enric Llucià: Viure. S’acompanya d’una banda de luxe i per a la prèvia comptarem amb la col·laboració del cor mataroní GospelSons. Una nit que promet un escenari ple de músics i on a més explicarem cadascuna de les propostes que hem triat per a la tardor i que aquí us avancem.

 

La tardor anirà des del blues al teatre-concert, passant per la cançó d’autora i el jazz. Aquí les dates i els noms:

 

The Ramblers | 12 setembre

Ual.la | 10 octubre

Gessamí Boada | 7 novembre

Rusó Sala | 5 desembre

 

Ara desengranem cada proposta, triada amb l’ajuda d’aquelles membres de la comunitat que sempre poden proposar grups usant diferents vies: tant les nits de concert, com pel grup de facebook, o comentant al web.

 

The Ramblers | 12 setembre| blues

The Ramblers és una formació que interpreta clàssics del rhythm and blues i del soul jazz a més de temes propis del mateix estil. Els seus components tenen una llarga trajectòria treballant com a sidemen de grans artistes del gènere (Dani Nel.lo, Tom Principato, Barrence Whitfield, Mike Sponza entre d’altes) i en aquest cas uneixen el so “fifties” a la demolidora veu de Jonathan Herrero (Acontra Blues) aconseguint l’estil autèntic de formacions mítiques com Les McCann, Bill Whithers, o Fats Domino. Presenten el seu primer disc “Let it Go”.

Formació: Jonathan Herrero: veu – Fer Tejero: piano – Matias Míguez: baix – Hector Martin Diaz: guitarra- Anton Jarl: bateria

 

Ual.la | 10 octubre | concert-espectacle

Ual·la! és una expressió d’alegria, de sorpresa o de curiositat, potser fins i tot d’indignació… Amb aquesta exclamació ens presenten el seu concert-espectacle: dinàmic, fresc i carregat d’humor. Format pel binomi artístic d’en Modesto Lai i l’Alba Rubió, el show s’esdevé entre temes propis d’estil modern i gags teatrals de caràcter humorístic que lliguen les peces musicals entre si. De ben segur quedarem amb la boca oberta!

Formació:Modesto Lai i l’Alba Rubió

 

Gessamí Boada | 7 novembre | jazz

Una veu privilegiada plena de matisos, una sensibilitat especial a l’hora de compondre cançons. Una banda de luxe i un disc a cavall entre el pop i el jazz farà d’aquesta nit una delícia de músics de km0: Kquimi Saigi, Bernat Guardia, Pep Terricabras i Gessamí boada presentaran White flowers.

Formació: Kquimi Saigi: teclats i veu – Bernat Guàrdia: baix – Pep Terricabras: bateria – Gessamí Boada: veu

 

Rusó Sala | 5 desembre | cançó d’autora

Rusó Sala presenta nou disc en trio amb dos grans músics: Aleix Tobias i Miriam Encinas. Desirem és un projecte emocionant i fresc que sacseja els límits de la cançó d’autor. L’empordanesa recull aromes tradicionals que esdevenen cançons pròpies, fletxes carregades d’intensitat que reflexionen sobre el desig i les seves arestes, sobre com alimentar la pulsió creativa en un món amarat de contradiccions. Com entregar-nos a l’amor i a la seva universalitat.

Formació: Rusó Sala: guitarra i veu – Aleix Tobias: percussió – Miriam Encinas: flautes, viola medievla, dilruba i percussió

 

INFO I HORARIS

Informació concert de dijous 6 de juny amb Enric Llucià Group, aquí

Obrim portes a les 20h. A les 20:30h la prèvia (actuacions d’escoles de música i altres sorpreses). A les 21h inici del concert.

Es pot sopar dins el mateix teatre d’entre una selecció de la carta del bar El Casal, menjar casolà i de qualitat. Tapes i entrepans.

 

+info: musiquestranquilles.com

Facebook, instagram, youtube i spotify: musiquestranquilles

Entrades al web i a l’oficina de Cultura de Mataró

gestio@musiquestranquilles.com

Per a entrevistes i més informació podeu contactar amb Yolanda Moreno al 679304326
Escolta la nova programació aquí: https://spoti.fi/2JxjzyW