Els fets van tenir lloc aquest dissabte. El presumpte lladre va ser arrestat prop de l’estació de tren després que un ciutadà fes una trucada a la Policia Local alertant que hi havia un individu forçant els portaequipatges de diverses motocicletes.Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va detenir aquest dissabte al migdia un presumpte lladre, un home de 32 anys i veí del Vallès. A les 11.40 h, un ciutadà va alertar la policia que hi havia un individu amb bicicleta intentant obrir els portaequipatges de diverses motocicletes al carrer d’Iluro i al Camí Ral.

La Policia Local es va dirigir al lloc dels fets i va comprovar que s’havien forçat els maleters de tres motocicletes estacionades en aquests vials. Els agents van localitzar el presumpte responsable i el van detenir a la vora de l’estació de tren de Mataró a les 13.30 h. L’individu portava una bossa d’esport amb eines com unes alicates, un tornavís, una cisalla i dues peces de roba de motorista presumptament sostretes.

El detingut va passar a disposició judicial ahir diumenge i ha quedat en llibertat amb càrrecs.