L’individu va ser detingut gràcies a la col·laboració ciutadana. Els agents van rebre una trucada que alertava d’un incendi, i gràcies a la declaració d’una testimoni, van enxampar el presumpte piròman que era a poca distància del contenidor

La Policia Local va detenir ahir a la tarda un home, de 58 anys i resident a Mataró, en enxampar-lo molt a prop d’on cremava un contenidor. Els fets van tenir lloc a la ronda de Rafael Estrany, davant del número 3. A les 15.24 h, una trucada va alertar la policia que s’estava cremant un contenidor en aquest vial. La testimoni va donar les característiques personal de l’home que havia vist, qui va ser detingut a poca distància del contenidor cremat.

El detingut té antecedents policials per diversos motius, entre els quals s’hi compten presumptes delictes de danys i un d’incendi.

Avui el detingut ha passat a disposició judicial i el jutge l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.