Quinze estudiants del TecnoCampus, també esportistes d’alt nivell en cinc clubs esportius de Mataró i Granollers, van rebre aquest divendres la beca perquè compaginin l’esport i amb els estudis universitaris. En el transcurs de l’acte també es va fer un reconeixement a esportistes destacats en competicions de la Universitat Pompeu Fabra. 

El TecnoCampus i cinc clubs esportius de Mataró i Granollers van atorgar  el curs passat quinze beques a esportistes d’alt nivell que els permeten finançar una part de la matrícula dels estudis universitaris que cursen al TecnoCampus. L’entrega de les beques d’aquesta iniciativa que ha arribat a la quarta edició es va celebrar aquest divendres.

Per part de l’Escola Superior Politècnica, el lliurament de les beques el va fer la directora del centre, Ester Bernadó, als estudiants Pol Barbena (Centre Natació Mataró), Sergio Torres (Iluro Hockey Club) i Martí, Zamora (Iluro Hockey Club). Les beques a estudiants de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa les va lliurar Patrícia Crespo, cap d’estudis, a Yordi Jason Ramos (Centre Natació Mataró), Marc Corbalan (Centre Natació Mataró), Josep Puig (Centre Natació Mataró), Blai Deulofeu (Club Joventut Handbol Mataró) i Aina Moya (Club Futsal Mataró). Finalment, per l’Escola Superior de Ciències de la Salut, va fer el lliurament la seva directora, Esther Cabrera, a Carla-Maria Chaves (Centre Natació Mataró), Alisa Forné (Club Joventut Handbol Mataró),  Enric Bonany (Club Joventut Handbol Mataró), Elene Vázquez (Club Balonmano Granollers), Carmen Prelchi (Club Balonmano Granollers), Pablo Fernandez (Futsal Mataró) i Lluc Bertran (Centre Natació Mataró).

L’acte es va cloure amb el reconeixement a esportistes destacats en competicions de la Universitat Pompeu Fabra, com les guanyadores de la medalla de plata en futbol sala femení (Sonia Blanco, Aina Moya, Naiara Moreno, Mónica Utrilla, Anna Ponce, María López), la medalla d’or en marató Alejandro Mora, el medalla de plata en natació Guillem Teodoro, els medalla d’or en bàsquet Rafa Puerta i Eduard Rodríguez i els medalla d’or en futbol sala Arnau Emiliano i Pablo Fernández.

La cloenda va anar a càrrec de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Marisa Merchán. L’acte també va comptar amb la presència del president de l’associació que agrupa part dels clubs esportius de la ciutat, Junts per l’Esport, Joan Gros.