El diputat y portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha senyalat que “el partit sempre garantirà des de qualsevol institució els valors constitucionals”

Mataró, dissabte 4 de maig del 2019. La candidatura de Ciutadans (Cs), liderada per Cristina Sancho, a l’Alcaldia de Mataró ha sigut presentada a un acte del partit a la Biblioteca Antoni Comas. Carlos Carrizosa, portaveu i diputat de la formació al Parlament de Catalunya, ha avalat amb la seva presència a la candidata i a la resta d’integrants i ha destacat i agraït, davant de militants i simpatitzants presentes, el compromís polític de professionals destacats com Cristina Sancho, senyalant que “la columna vertebral del partit és l’experiència professional dels seus candidats i posar-la al servei del ciutadà”.

Carrizosa ha reiterat que “el partit sempre garantirà des de qualsevol institució els valors constitucionals” i que aquest concursarà sempre en pactes de govern que defensin aquests valors front el nacionalisme. “La nostra presència als ajuntaments i governs sempre estaran sota aquesta premissa” ha recalcat.

Cristina Sancho, candidata a l’Alcaldia, ha fet un discurs en què ha exposat els grans eixos de la política municipal que aspira a dirigir: Reactivació econòmica, seguretat i integració des d’una visió global de ciutat. “Posarem les llums llargues a Mataró” ha afirmat Sancho. “L’actual govern municipal porta quatre anys desfullant margarites i fent diagnosi, i ja és el moment de passar del diagnòstic al tractament” ha manifestat.