El músic català, que es va fer famós a l’edició del 2017 del programa televisiu Operación Triunfo, arribarà a Mataró dins la gira de presentació del seu primer disc “1016”, en el que serà el gran concert de Festa Major que es farà el 28 de juliol a les 22 h al Parc Central

L’Ajuntament ha arribat un acord amb l’empresa The Project Music Company per a coproduir el concert de pagament de la festa major mataronina, continuant d’aquesta manera la col·laboració amb productores privades que han permès fer els concerts grans els darrers any.

Alfred García ha demostrat ser l’antònim al prototip de concursant del talent show Operación Triunfo. Format al Taller de Músics de Barcelona, ha col·laborat durant aquest darrer any amb artistes com Love Of Lesbian o Albert Pla entre d’altres. Al desembre va publicar el seu primer llarga durada ‘1016’, un disc que ha entrat a les primeres posicions de les llistes de vendes estatals., obtenint el disc d’or tan sols una setmana després del llançament.

El preu de les entrades és de 25 € + despeses de gestió. Les entrades es vendran online a partir d’aquest divendres 3 de maig a les 11 h a les plataformes TicketeaTicketmaster i al web theproject.cat. També es podran comprar entrades a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) i, si no s’han exhaurit, el mateix dia del concert a la taquilla del Parc Central. La capacitat màxima del recinte és de 6.000 localitats.

El proper 7 de maig a les 19.30 h es presentarà tota la programació de la Festa Major de Les Santes al Plenari que es farà a Can Marfà. Gènere de Punt del Museu de Mataró.