La Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil van realitzar divendres un operatiu conjunt en un bar del carrer de Mèxic i en el parc de Can Clavell, amb més de 60 persones identificades. L’actuació forma part dels dispositius policials en matèria de seguretat i civisme que s’estan realitzant en els darrers mesos, especialment als barris de Rocafonda i Cerdanyola.
dilluns 29 abril 2019.La Policia Local de Mataró va realitzar divendres a les 19.30 h un dispositiu conjunt amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en un bar de Rocafonda, on es va fer una inspecció del local, i al parc de Can Clavell arran de queixes veïnals per molèsties, possible consum de drogues i incivisme.

A l’establiment de restauració, situat al carrer de Mèxic, es van realitzar 41 identificacions i es va aixecar una acta per diferents irregularitats administratives del local, i una altra a un dels clients per tinença d’haixís. Així mateix, la Guàrdia Civil va aixecar acta per contraban de tabac i la Policia Nacional va traslladar a comissaria tres persones per tramitar expedients de situació irregular al país.

Al parc de Can Clavell, al barri dels Molins, es van realitzar 20 identificacions i es va aixecar una acta per tinença de marihuana. També es va notificar una citació judicial a una de les persones identificades.

Aquestes actuacions s’emmarquen en els dispositius policials conjunts de seguretat i civisme que s’estan realitzant en els darrers mesos, de manera especial als barris de Rocafonda i Cerdanyola. El passat 11 d’abril també es va realitzar una inspecció a un bar cafeteria de la carretera de Mata, amb el resultat de 53 persones identificades, una acta per infracció administrativa per manca d’assegurança del local, tres actes per tinença d’haixís, quatre persones traslladades a comissaria de la Policia Nacional per situació irregular en el país, una notificació de citació judicial i una acta per esbrinament de domicili.
Contingut relacionat

L’Ajuntament tanca un bar del carrer de València per manca de llicència d’activitats
Dispositiu conjunt de Mossos d’Esquadra, Policia Local, Cuerpo Nacional de Policia i Guardia Civil en tres locals de Mataró S’emmarca en els operatius policials i de supervisió d’infraccions administratives d’establiments conflictius