La fira dedicada a productes alimentaris elaborats artesanalment se celebrarà aquest proper cap de setmana, 4 i 5 de maig a la plaça de l’Ajuntament. Estarà oberta des de les 10 fins les 21 h.

La plaça de l’Ajuntament de Mataró acollirà els propers dies 4 i 5 de maig la 39a Fira Mercat de Sant Ponç, dedicada a la venda de productes alimentaris elaborats artesanalment. La fira estarà oberta des de les 10 fins les 21 h.

Aquesta edició comptarà amb una trentena d’expositors d’arreu de Catalunya, que aportaran el color, el sabor i l’aroma de la millor artesania alimentària del país, amb una variada oferta de confitures i codonys, productes apícoles, anxoves, neules artesanes, caramels, galetes i coques, formatges, pa de llenya, licors , bacallà i embotits elaborats artesanalment, entre altres, que faran les delícies dels ulls, els paladars i els nassos més refinats.

Aquesta fira se celebra a Mataró des de l’any 1981, sempre al voltant del dia l’11 de maig, data en què se celebra la festa del patró dels herbolaris i dels apicultors: Sant Ponç.