Segons informa ACN, Jovent Republicà, la branca juvenil d’ERC, ha denunciat que tres homes van agredir un militant aquest dijous a Mataró al crit de “Visca Vox”. A través d’un comunicat , l’organització explica que el militant, que vestia una samarreta antifeixista, va veure com un cotxe s’aturava davant seu i com tres homes li disparaven amb una pistola de balins

Una agressió que, segons expliquen, va anar acompanyada del crit “Visca Vox, fill de puta”. El jove va ser atès a l’Hospital de Mataró i ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra.

El portaveu de Jovent Republicà , Pau Morales, ha denunciat que aquesta agressió és “una conseqüència més de la banalització del feixisme per part de la dreta i que es tolera per part de l’esquerra espanyola”.

Per la seva banda, la candidata del Jovent Republicà al Congrés, Marta Rosique, ha recordat la importància dels comicis d’aquest diumenge i ha dit que “d’entre totes les paperetes del diumenge, l’única opció capaç d’aturar el feixisme i a la vegada avançar cap a la independència és Esquerra Republicana”.

Concentració davant l’Ajuntament

Avui divendres a les 17 hores davant l’Ajuntament de Mataró tindrà lloc una manifestació antifeixista per denunciar els fets que van ocorregut.