Irene Reig neix a Barcelona 1993. Rep classes de piano clàssic a l’Oriol Martorell i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, però finalment decideix centrar-se en la seva carrera com a saxofonista i es matricula a l’Escola Superior de Música de Barcelona. En acabar, es trasllada a Àmsterdam on obtindrà el seu Màster en interpretació i l’oportunitat de viure a Philadelphia durant mig any i estudiar a la Temple University. Ha participat en projectes com la Sant Andreu Jazz Band, l’Star Wood Band o l’Esmuc Jazz Projet, entre d’altres. Actualment lidera el seu propi quintet amb el qual ha enregistrat un àlbum, Views. També lidera The Bop Collective, un octet que actualment està editant el seu segon disc. També forma part d’altres projectes com la Smack BIG Dab.

 

Dia: Dijous 25 d’abril
Hora: 21.30h
Lloc: Sala 2, Clap, Carrer Serra i Moret nº6, Mataró
Pàgina web: https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/jam-session-amb-jordi-bonell/_c:2373,_h:2/
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/jam-session-amb-jordi-bonell/6744/casa-de-la-musica-mataro/web