Un home va ser detingut ahir a la tarda entre els carrers de València i de Vitòria per portar 1,8 kg de marihuana dins el vehicle que conduïa. La detenció es va dur a terme després d’una persecució policial pels carrers, ja que l’home va fugir d’una patrulla que l’havia ordenat aturar-se

La Policia Local de Mataró va detenir ahir a les 18.41 h a la cantonada dels carrers de València i de Vitòria el conductor d’un vehicle que portava en el seu interior 1,8 kg de marihuana. L’home va ser requerit per una patrulla policial en cometre una infracció de trànsit, però va fer cas omís dels agents i va fugir del lloc, propiciant que s’iniciés una persecució.

El cotxe va acabar col·lidint amb dos vehicles estacionats. El detingut ha passat avui a disposició judicial per un delicte contra la salut pública.