El govern municipal acepta una proposta presentada pel grup municipal de VOLEMataró – SOM Alternativa per canviar les clàusules en futures contractacions perquè les empreses públiques i empreses subcontractades de serveis públics que depenguin de l’Ajuntament de Mataró eliminin tot tipus de publicitat sobre el joc, “especialment en el transport públic de la nostra ciutat”, tal i com destaca el text del Prec presentat per la formació d’esquerres.

Aquesta mesura afectarà especialment Mataró Bus, ja que l’argument principal de la proposta és la sorpresa de VOLEMataró en veure que els autobusos de la ciutat mostren “a la part del darrere un anunci de grans dimensions del Casino Sportium”, una sala de joc ubicada al Mataró Parc.

Segons el partit liderat per la regidora Montse Morón, “el contracte de Mataró Bus és un dels més grans que té l’Ajuntament”. Per tant, segons VOLEM, “hi ha una doble responsabilitat”, i on l’objectiu és “fer una publicitat general preventiva i adient, especialment amb els sectors més sensibles com són els joves o els menors d’edat”.