Aquesta convocatòria, una de les més nombroses de la història del cos, permetrà cobrir totes les vacants existents i s’inclou en l’oferta d’ocupació pública aprovada per al 2019

La Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns, 8 d’abril, la convocatòria de 19 places per a nous agents de la Policia Local: 13 es cobriran amb oposició lliure i 6 estan reservades per a mobilitat horitzontal (agents de policia procedents d’altres municipis). Amb aquesta convocatòria es podran cobrir les vacants existents actualment al cos i les que es preveu que es generin al llarg d’aquest any -la majoria de les quals per jubilació-, i s’emmarca en l’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Mataró aprovada per al 2019, que preveu 50 places de diferent tipologia.

Per tal de donar a conèixer la convocatòria de les 19 places d’agents de la Policia Local, avui ha tingut lloc a l’edifici de Via Pública una xerrada informativa adreçada a persones en situació d’atur amb l’objectiu que coneguin els requisits, la tipologia de les proves i la funció del servei públic policial. La sessió ha estat organitzada conjuntament per la Policia Local, Recursos Humans i el Servei d’Ocupació i hi ha assistit una quarantena de persones.

Està previst que el procés de selecció finalitzi a l’estiu, per tal que els futurs agents que ho necessitin puguin iniciar el curs de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya al setembre.

Tota l’oferta d’ocupació pública es pot consultar a l’apartat “Treballa a l’Ajuntament” del web municipal. Amb l’objectiu d’estabilitzar la plantilla, l’Ajuntament ja va aprovar a principis d’any una oferta d’ocupació pública de 198 places a cobrir de forma definitiva durant els propers tres anys.