Adala&TheSameSongBand són els protagonistes del concert d’aquest divendres a Sala Clap. Després de l’èxit del seu primer projecte “Born-Cel-Ona”, nascut el 2016 i compost per tres àlbums de curta durada i un total de catorze cançons, Adala ha fet el pas a publicar el seu segon treball, “BlankFosk”.

El projecteésunaarmacarregada de crítica social, èticaiespiritualitat, que dispara contra totes les fronteres, les corones, el poderi totes les sevesguerres. El missatgeconscienticontraculturalelsmou a fer un tribut a un delsestils musicals mésllibertaris de la història recent com és el reggae delsanys 70 i 80.

Andanapresenta el seunou EP

Andanaés un projecte musical autogestionatque neix a la ciutat de Mataró el 2016 i que pren com a eina el reggae dels 70’s i 80’s, un delsestils de músicamésreivindicatius de la història, per transmetre les seveslletres.El gener del 2019, Andanatreu Rise Again el seu primer treball. Un seguit de cançons que parlensobrel’evolució constant d’un mateix, el fet de renéixercadadia sent diferent del’anteriorperòmantenintsempre la mateixaessència.

Dia: Divendres 12 d’abril

Hora: 22.00h

Lloc: Clap Mataró

Pàgina web: https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/adala-the-same-song-band-andana/_c:2313,_h:2/

Entrades: https://rastatickets.es/es/events/adala-the-same-song-band-sala-clap