Els visitants han assistit a les sessions informatives dels 17 graus i dobles graus que s’impartiran el curs 2019-2020 a les tres escoles universitàries del TecnoCampus i també han pogut descobrir el campus mitjançant una visita guiada

La Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants de grau ha batut enguany tots els registres d’assistència d’anys anteriors, amb prop de 2.500 persones que van visitar el TecnoCampus per conèixer l’oferta de graus i per visitar les instal·lacions aquest dissabte. Des de primera hora, en diverses aules dels dos edificis universitaris (TCM1 i TCM6), es van fer les sessions informatives dels 17 graus i dobles graus que s’imparteixen en les tres escoles universitàries del TecnoCampus, adscrites a la Universitat Pompeu Fabra. En altres espais es van fer sessions informatives sobre els tràmits de gestió acadèmica, en especial sobre el procés de matrícula, i es van donat a conèixer serveis d’emprenedoria, d’internacionalització i de borsa de talent.

Durant tot el dia, els futurs estudiants i els seus acompanyants també van poder fer visites guiades al campus, inaugurat l’any 2010, i ampliat amb l’edifici TCM6, dedicat als estudis de l’àmbit de la salut i en marxa des de 2016.

L’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, acompanyat del director general, Josep Lluís Checa, va visitar el campus durant la Jornada de Portes Obertes.