Segons informe ACN, un home ha mort atropellat a la Nacional II a Mataró la matinada d’aquest dissabte. Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 650,3 en sentit Girona –ja fora del casc urbà local–, quan per causes que encara s’estan investigant un turisme ha atropellat l’home. Com a conseqüència de l’impacte, la víctima ha mort. Per la seva banda, el conductor del turisme ha resultat ferit lleu. La víctima anava indocumentada i s’està identificant el cos.

 Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 5.38 de la matinada i s’han activat tres patrulles, dues dotacions de Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La policia ha donat pas alternatiu als vehicles fins a les 8.45, quan s’ha reestablert la circulació. Es tracta de la primera víctima a les carreteres d’aquest cap de setmana.