Segons font de l’Ajuntament, 5.000 ciutadans han sortir al carrer per veure els millors ciclistes del món per la ciutat de Mataró en la sortida de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que finalitzarà a Sant Feliu de Guíxols amb un recorregut de 179,6 quilòmetres. La Volta Ciclista a Catalunya compta amb la ciutat de Mataró per sisè any consecutiu que avui ha pogut gaudir amb els millors ciclistes internacionals d’aquest esport.

L’alcalde, David Bote, acompanyat per la regidora d’Esports, Marisa Merchán; el director de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubén Peris; el responsable d’Acció Territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Diputació de Barcelona, Santi Siquier; i la Diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín, ha donat el tret de sortida de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, a les 12.40 h al Camí de la Geganta, i després els ciclistes han rodat de forma neutralitzada per diferents carrers de la ciutat.

Al voltant de la zona de firmes situada al Parc Central, que s’ha portat a terme de les 11.30 h a les 12.40 h, s’han situat els equips i tots els vehicles i material que porten així com el dispositiu de seguretat. Els principals noms del ciclisme mundial com Alejandro Valverde, Chris Froome, Thomas de Gendt, Marc Soler, Egan Bernal i Richie Porte, entre molts d’altres, han estat els més esperats per l’afició.

Durant tot el recorregut per la ciutat de Mataró s’han aplegat 5.000 ciutadans de totes les edats que han volgut donar escalf als esportistes que en l’etapa d’avui han de recórrer 179,6 quilòmetres fins a Sant Feliu de Guíxols.

La gerent d’Ecovidrio, Sílvia Mayo, ha entregat a l’alcalde de Mataró, David Bote, el trofeu de vidre reciclat que es dona als guanyadors en reconeixement a la implicació de la ciutat en l’organització de l’esdeveniment esportiu i el compromís amb el reciclatge i la cura del medi ambient.