La segona fase dels treballs de millora del Camp Municipal de Futbol de Cirera ja està en marxa. A banda de la construcció de la nova graderia, se substituirà el mur actual per la carretera de Cirera amb la instal·lació d’un nou tancament d’enreixat metàl·lic. Es preveu que les obres estiguin enllestides al setembre

L’Ajuntament ha començat les obres de substitució de les grades actuals del Camp Municipal de Futbol de Cirera així com la instal·lació d’un nou tancament. Es tracta d’una nova fase de millora d’aquest equipament esportiu, on l’any passat ja es va fer la reforma dels vestidors.

La nova graderia serà prefabricada de formigó armat. Permetrà ampliar la capacitat d’espectadors fins a 492 persones. Pel que fa al nou tancament per la carretera de Cirera, s’enderrocarà el mur actual i s’instal·larà una nova tanca d’enreixat metàl·lic de tres metres d’alçada que permetrà millorar l’accessibilitat i l’evacuació de la instal·lació.

Les obres, que van començar a principis de març, estan adjudicades a l’empresa Catalana de Treballs i Obres S.L. i tenen una durada prevista de sis mesos. El pressupost d’adjudicació és de 309.217,92 € IVA inclòs.

Mentre durin els treballs, els equips de la Unión Deportiva Cirera han traslladat els entrenaments i partits a altres camps de Mataró i comarca.

Millores per fases

L’any passat es va dur a terme la reforma dels vestidors del Camp Municipal de Futbol de Cirera, que corresponia a la primera fase dels treballs de millora previstos en aquest equipament. La construcció de la nova graderia i la substitució del tancament integren la segona fase, i també està previst executar aquest any el trasllat del bar a un nou mòdul amb lavabos públics a l’entrada del camp, a prop de les grades. A l’espai que ara ocupa el bar es construiran una aula de formació, la sala d’infermeria, lavabos i vestidors per als àrbitres, sala tècnica i magatzem. D’aquesta manera les zones habilitades per als jugadors quedaran separades del recorregut del públic. A més, es preveu dur a terme també aquest any la substitució de la gespa artificial en el marc del Pla de renovació de gespa dels camps de futbol municipals.