El Poliesportiu Municipal del carrer Euskadi acollirà el proper cap de setmana, 23 i 24 de març, el Campionat d’Espanya de Twirling que és classificatori per participar al Europeu que se celebra el mes d’abril a Itàlia

El cap de setmana del 23 i 24 de març se celebra a Mataró el Campionat d’Espanya de Twirling en les modalitats de parelles, conjunts i modalitats tècniques amb la participació d’onze clubs de Catalunya, Madrid, Castella i Lleó i Múrcia. El club amfitrió és el Club Twirling Mataró que enguany celebra 10 anys i que amb aquest esdeveniment porta les figures més importants d’aquest esport a la ciutat.

El Poliesportiu Municipal del carrer Euskadi acollirà aquest campionat que és classificatori per participar en el Campionat d’Europa que se celebrarà a Itàlia el proper mes d’abril. El twirling és una disciplina que consisteix a fer coreografies gimnàstiques amb un bastó metàl·lic seguint el ritme de la música. Aquesta disciplina es basa en la gimnàstica, la dansa i la utilització del bastó. És un esport que associa els moviments dels bastons classificats per categories (rotacions, llançaments, maneig general) així com els moviments de gimnàstica rítmica.