La companyia belga Théâtre Octobre ASBL presenta una obra coproduïda pel Festival de Contes Givrés, de França, i Contes et Littérature, de Bèlgica.

Amb quin dret parla ell de l’altra meitat de la humanitat a la qual no pertany? Aquesta pregunta obsessiona aquest home que té l’encàrrec de concèbre un espectacle sobre la condició femenina. La pregunta l’obessiona i angoixa fins al punt que una nit somnia que intercanvia el seu cos amb el de la seva dona.

Alberto García presenta diferents històries com la de la dona que conversa amb el fill que ha decidit no tenir; aquella altra de la faldilla que busca desesperadament algú que la retoqui, o la paràbola del príncep que volia que un ocell es quedés a viure al seu palau per poder admirar-ne la bellesa.

Organitza: Vocalia de la Dona de l’Associació de Veïns Pla d’en Boet – El Rengle