Propostes aprovades al Ple Municipal del 6 de setembre 2018
Proposta de resolució per pal•liar i donar suport a les famílies que estant patint desnonaments a Mataró, des de l’Ajuntament, amb una eina efectiva i concreta com la creació d’un equip en Benestar Social de professionals que es dediquin a fer un acompanyament digne en tot aquests processos d’emergència social. El text, presentat per VOLEMataró, va ser aprovat amb el suport de tots els grups municipals i les dues regidores no adscrites i l’abstenció de Plataforma X Catalunya.
Proposta de resolució per facilitar el dret a l’empadronament sense domicili fix.
El Ple ordinari , va aprovar una Proposta de resolució presentada pels grups municipals de la CUP, CIU, ERC-MES I ICV-EUiA, amb el suport del grup municipal de VOLEMataró i de les regidores no adscrites sobre el dret a l’empadronament sense domicili fix. La proposta va prosperar amb els vots a favor de CiU, ERC-MES, CUP, VOLEMataró, ICV-EUiA i les dues regidores no adscrites; i els vots en contra del PSC, PP, C’s i PxC.
Aprovat per unanimitat l’acceptació de la donació definitiva del fons de la Fundació Jaume Vilaseca a l’Ajuntament de Mataró, fruit d’un conveni que ambdós van signar el 5 de setembre del 2013.