Mataró Educa+ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019

L’Ajuntament de Mataró us presenta aquest projecte d’Educació a Temps Complet per impulsar les activitats extraescolars de la nostra ciutat. S’inicia a Cerdanyola, amb la col·laboració d’AMPA i escoles, tot i que s’adreça a tots els infants i joves de la ciutat. Aquestes activitats són molt importants en l’educació i desenvolupament dels infants i joves. Hi trobareu activitats diverses i de qualitat per a tots els gustos.

Aquestes activitats són per a tots els infants i joves de la ciutat, amb prioritat per als dels centres Josep Montserrat, Institut Escola Mar Mediterrània i Institut Miquel Biada.

MÉS INFORMACIÓ:

www.mataro.cat (apartat d’ensenyament) Ajuntament de Mataró @educaciomataro Tel. d’atenció ciutadana*: 010 *Des de fora de Mataró: 807 11 70 10. El preu depèn de les tarifes estipulades per cada operado