10 anys del Centre de Formació d’Adults Tres Roques.

El Centre de Formació Permanent Tres Roques és un equipament municipal que des de l’any 2009 es dedica a oferir activitats de formació per ampliar i actualitzar els coneixements i inquietuds de persones de totes les edats. Per fer-ho, el centre posa a l’abast de la ciutadania un ventall de cursos, tallers, seminaris, jornades i postgraus orientats a satisfer les necessitats de desenvolupament personal, cultural i social del nostre entorn. A més, els alumnes compten amb una moderna infraestructura que consta, entre d’altres, d’una sala d’actes per 100 persones, cinc aules-tallers de 50 m2 cadascuna, dues sales de treball, un aula d’informàtica i un equipament de cuina.

ACTIC “Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació”