La portera mataronina també s’ha proclamat campiona de l’OK lliga i sotscampiona de la Copa de la Reina en la temporada 2017-2018

Judit Morera amb l'alcalde, David Bote, i la regidora d'Esports, Marisa Merchán. Foto: Ajuntament

Judit Morera amb l’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán. Foto: Ajuntament

L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán, han ofert aquest vespre una recepció oficial a Judit Morera, jugadora de l’actual Telecable Hockey Club de Gijón -anteriorment Hostelcur-, amb motiu dels últims èxits esportius aconseguits per la mataronina durant la darrera temporada.
Judit Morera es va proclamar campiona de la Copa d’Europa el passat 18 de març després que l’aleshores anomenat Hostelcur Gijón s’imposés al Benfica de Portugal. Durant aquesta passada campanya, Morera també s’ha proclamat campiona de l’OK Lliga 2017-2018 i sotscampiona de la Copa de la Reina 2017-2018.
La mataronina ha renovat contracte amb l’Hostelcur i la propera temporada tornarà a defensar la porteria de l’equip asturià.