Dilluns 27 d’agost,-20.00 hores. Sala dels Lleons de l’Ajuntament (La Riera, 48. 1a planta. Mataró).

, rebrà Judith Morera Chiva, jugadora d’hoquei patins de l’Hostelcur Gijón, amb motiu dels seus mèrits esportius més recents.

Hostelcur Gijón ha conquistat la seva cinquena Copa d’Europa d’hoquei patins femení, en batre el Benfica (3-4) a la final, que es disputava a Lisboa.

A l’equip asturià hi ha tres jugadores catalanes, Maria Díez -autora d’un gol a la final-, Anna Casarramona i la portera Judit Morera, que no va intervenir en la final. El Benfica s’havia desfet en semifinals del Voltregà, el representant català a la Final Four de Lisboa.

Amb aquest títol, l’Hostelcur Gijón es rescabala de la final de l’any passat, perduda a la seva pròpia pista davant del Voltregà (0-1), i iguala l’equip osonenc a la llista d’equips més llorejats, amb cinc títols cadascun.