cartell

El Festival Tast de Jazz arriba a la 7a edició amb una programació que combina referents del jazz del país amb dues estrelles internacionals. La millor manera d’acabar l’estiu, degustant bona música i fer un tast a la fresca del 30 d’agost al’1 de setembre. Enguany el festival canvia d’espai i es trasllada al Pati del Cafè Nou.

El festival comptarà amb un acte de presentació per recordar als mataronins que el festival és a tocar. Aquesta presentació serà diumenge 26 d’agost a les 19 h a la plaça de Santa Anna i anirà a càrrec de la Big Swing Solution. És una proposta musical amena per escoltar i ballar, amb músics de l’escena jazzística catalana de primer nivell.

La històrica blueswoman Big Mama Montse serà l’encarregada d’obrir el festival la nit del 30 d’agost. 30 anys dalt dels escenaris avalen a una de les artistes més consagrades i de prestigi a casa nostra. Una veu imprescindible del blues que a Mataró vindrà acompanyada de grans músics.
La segona cita del festival prové de l’Argentina amb el concert de Guillermo Calliero S.A.P (South American Project) divendres 31 d’agost. Guillermo Calliero és un dels trompetistes més respectats de l’escena jazzística sud-americana i europea. El tango, el candombe, la samba, la chacarera i la salsa seran els protagonistes d’un concert de jazz diferent.

El festival es clourà dissabte 1 de setembre amb Ray Gelato & The Enforcers. El saxofonista britànic Ray Gelato manté viva la tradició dels grans instrumentistes i cantants dels anys 40 i 50 i ofereix shows desbordants i plens d’energia. Al Pati del Cafè Nou presentarà “Energy” acompanyat dels Enforcers, un grup que aplega alguns dels millors músics de jazz clàssic de l’escena actual.

El preu de les entrades és de 6 € els dos primers concerts i de 9 € el darrer. Les entrades es poden adquirir a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns  a divendres de 9 h a 14 h, tot i que del 6 al 17 d’agost les oficines romandran tancades però també es poden comprar  a través del web www.entradesculturamataro.cat i des d’una hora abans a la taquilla.