En la fase de diagnosi han participat 218 persones que treballen a l’Ajuntament i 230 ciutadans

La regidora de Polítiques de Gènere, Marisa Merchán, va presentar les principals idees. Foto: AJ

La regidora de Polítiques de Gènere, Marisa Merchán, va presentar les principals idees. Foto: AJ

La regidora de Polítiques de Gènere, Marisa Merchán, ha presentat avui a la Nau Gaudí les principals conclusions que s’han extret de la fase de diagnosi de la campanya “Totes i Tots som Mataró” que ha de servir per dissenyar les actuacions que l’Ajuntament haurà de portar a terme en els propers quatre anys per desenvolupar i desplegar la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGTBI). També per aconseguir una ciutat lliure d’homofòbia, lesbofòbia, bifòbia i transfòbia.
En aquesta primera part del procés han participat 218 persones que treballen a l’Ajuntament que han respost una enquesta i també 230 ciutadans que han participat en un altre qüestionari. En total han estat 448 persones que amb les seves aportacions donen una informació diversa sobre diferents àmbits. La informació permet fer una fotografia actual de Mataró en relació a la diversitat sexual i de gènere.