Colors del Barroc

Colors del Barroc

Del 6 al 18 de juliol se celebra el VII Festival Internacional d’Orgue Mataró-Barcelona Jaume Isern. Mataró tornarà a reunir activitats diverses al voltant de l’orgue, donant rellevància a l’orgue monumental de Santa Maria, l’instrument històric més gran de Catalunya. Els visitants podran gaudir de concerts amb artistes amb un ampli reconeixement internacional, així com visites guiades a l’orgue o un taller de cant gregorià.

Aurora Peña, soprano, Raúl Junquera, trompeta i Arturo Barba, orgue, interpretaran un Divertimento Barocco amb peces de compositors com Johann Sebastian Bach, Georg Friedrich Händel  o Henry Purcell, entre d’altres.

Trobareu tota la informació del festival al web www.fiorge.com.

Organitza: Ajuntament de Mataró. Col·laboren: Basílica de Santa Maria i Museu Arxiu de Santa Maria