Puig i Cadafalch vist per Ramon Manent

Ramon Manent i Rodon (Mataró, 1948), fotògraf especialitzat en fotografia d’art i arquitectura, ens ofereix la seva particular visió de l’obra de Josep Puig i Cadafalch.

La càmera de Manent ens apropa a algunes de les obres més representatives de l’arquitecte mataroní i ens descobreix la riquesa i complexitat de les seves solucions arquitectòniques i motius decoratius. La sensibilitat del fotògraf es plasma a través de la llum, de l’espai i dels colors amb els quals juga i ens permet aprofundir en el coneixement de l’obra de l’arquitecte.

Organitzada pel Museu del Disseny de Barcelona i comissariada per Mireia Freixa i Eduard Riu-Barrera, la mostra que acull la Biblioteca Antoni Comas s’emmarca en la celebració del 150è aniversari del naixement de Puig i Cadafalch i del centenari del seu nomenament com a president de la Mancomunitat de Catalunya.

Horari de la biblioteca: Dilluns, dimarts i dijous de 15.30 a 20.30 h. Dimecres i divendres de 9.30 a 20.30 h. Dissabtes de 10 a 14 h (juliol i setembre).

Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 21 h. Dimecres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h (agost).

Organitzen: Museu del Disseny de Barcelona i Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. Col·laboren: Biblioteques de Mataró