Properament tindrem a Mataró la presentació del volum 13 de les Monografies del SERP (Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques) de la Universitats de Barcelona.

Dolmen de Ca l’Arenes

La monografia anomenada “Dòlmens i menhirs entre la Tordera i el Besòs. El grup megalític del Maresme i el Baix Valles” té per autors a Imma Bassols i Fernández, Daniel Daví i Salvanyà, Josep Oriol Font i Cot, Robert Lleonart i Casadevall i Toni Lou i Martínez, la majoria d’ells, membres del CEAHM (Centre d’Eestudis d’Arqueologia i Història de Mataró).

Amb una extensió de 390 pàgines, recull una amplia informació sobre el patrimoni megalític del nostre territori amb aportacions de les últimes descobertes realitzades a partir d’un projecte de recerca a més d’informació gràfica com ara planimetries i topografies dels jaciments, mapes de situació i fotografies tant antigues com recents.

Es preveu la participació a l’acte del Doctor Josep Fullola i Pericot (catedràtic de Prehistòria de la Universitat de Barcelona), del Doctor Josep Tarrús i Galter (prehistoriador i membre del Geseart) i la dels autors.

redacció: Mar Riera