L’acte de lliurament de les mencions serà el dimarts 3 de juliol a les 19h al Foment Mataroní. Les obres participants estaran exposades a l’Ateneu de la Fundació Iluro del 3 al 22 de juliol.

Alguns dels premiats durant l'edició de l'any passat. Foto: AJ.

El 9è Certamen de les Arts dels Casals de la Gent Gran, una iniciativa del Consell Municipal de la Gent Gran, se celebrarà durant el mes de juliol. L’exposició de les obres participants s’inaugurarà el proper 3 de juliol i podrà ser visitada fins al 22 de juliol a l’Ateneu de la Fundació Iluro. L’entrega de reconeixements a les millors creacions serà el 3 de juliol a les 19h al Foment Mataroní.

Aquest any hi ha 16 modalitats: poesia, prosa, pintura, dibuix, fotografia, manualitats, marqueteria, pintura sobre roba, ceràmica, puntes de coixí, ganxet, mitja, patchwork, punt de creu, labors, modisteria.

Un altre objectiu d’aquesta iniciativa, a part del de afavorir la participació de la gent gran en la vida de la ciutat, és també estimular la creativitat i donar a conèixer les creacions artístiques i literàries dels més grans.

En aquest Certamen de les Arts, d’inscripció gratuïta, poden participar les persones usuàries dels casals de gent gran de Mataró. Aquest any han participat els següents: Jaume Terradas, Gatassa, Parc, Rocafonda, Havana, Llàntia, Aules Sènior, Oriol Batista, Cirera, Santes Escorxadors, i Molins.

Redacció: Mar Riera