Des d’Esquerra Republicana a Mataró fa mesos que denuncien que la Ciutat es troba en un estat de deixadesa. Però la resposta del govern sempre ha estat que “no hi ha cap problema de deixadesa de Mataró”.

 

És per això que, en una roda de premsa realitzada a les portes de l’Ajuntament, Esquerra Republicana ha presentat 300 precs perquè el Govern Municipal solucioni 300 punts de la ciutat que estan en mal estat. Aquests 300 punts s’han pogut detectar gràcies a la participació ciutadana, que ens ha fet arribar diverses incidències a la via pública que els republicans han incorporat al mapa virtual de #MataróDeixada.

Presentar 300 precs és una nova acció dins de la campanya de #MataróDeixada. Aquesta mesura Esquerra ja l’havia portat a terme en el mandat anterior per altres qüestions. Ara, el Govern Municipal està obligat a respondre aquestes qüestions en un termini màxim de quinze dies.

El líder d’ERC a Mataró, Francesc Teixidó, afirma que volen que la ciutat estigui en bon estat i hi estan treballant incansablement.

Forats a l’asfalt, panots trencats, senyals de trànsit caiguts, pilones trencades, escocells sense arbres, llambordes plenes de vegetació, semàfors sense funcionar… aquestes són algunes de les incidències que demanen solucionar.

Els regidors i regidores del grup republicà van decidir tirar endavant aquesta campanya amb el convenciment que, l’esforç col·lectiu serviria per solucionar la deixadesa de Mataró.

 

@Radio la voz cerdanyola 2017