Les sessions s’emmarquen en la Setmana de la Lactància Materna, impulsada per l’Associació Catalana de Llevadores i l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord, i es dirigeixen a dones, famílies i professionals sanitaris, amb l’objectiu de donar consells i resoldre dubtes.

 

Enguany, l’Associació Catalana de Llevadores i la Direcció d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut han preparat diverses sessions informatives amb motiu de la Setmana Europea de la Lactància Materna, que té lloc del 4 al 9 d’octubre. Es tracta de xerrades gratuïtes en línia, dirigides a dones, famílies i professionals sanitaris que desitgin ampliar la informació sobre l’alletament matern i la criança. L’accés a les sessions serà gratuït, prèvia inscripció.

A les sessions informatives es tractaran diversos aspectes relacionats amb la lactància materna i la criança natural: com introduir-nos en l’alletament matern, problemes freqüents, la importància de les primeres hores per al manteniment de la lactància o posicions per alletar i estratègies per evitar problemes. D’altra banda, també s’explicarà què cal tenir en compte pel que fa a COVID-19 i lactància materna. A més, s’aprofundirà en temes com la qualitat de la llet materna, la contribució que suposa per salvar el planeta l’alletament matern i es donarà una visió històrica de la lactància a través de l’art.

Les inscripcions es poden fer a través del formulari que es pot trobar al web de LA Direcció d’Atenció Primària de l’àrea Metropolitana Nord.

@Radio la voz cerdanyola 2017